Zoeken naar raamfolie isolatie

raamfolie isolatie
Raam isolatie Green Profit.
Enkel glas isoleert nagenoeg niet en dubbelglas een beetje. Er was in het verleden geen passende oplossing voor dit probleem om de isolatiewaarde te verhogen. De isolerende raamfolie van Green-Profit is speciaal ontwikkeld om het glas te isoleren zonder de bestaande beglazing aan te passen. Deze speciale folie creëert een optimale besparing van de energie die anders verloren gaat.
Tesa Raamisolatie Folie 170x150 cm isolatiefolie Ecomondo.
tesa raamisolatie aanbrengen. Tesa raamisolatie folie kun je eenvoudig zelf aanbrengen met de meegeleverde dubbelzijdige tape en een gewone haarföhn. Met een stanleymes of breekmesje kun je de folie eenvoudig op maat snijden. De maximale grootte van het raam kan bij dit pakket 17, bij 15, meter zijn. Heb je kleinere ramen, dan kun je meerdere ramen met één pakket isoleren. Tip: Maak de ramen en kozijnen eerst goed schoon want na het aanbrengen van de thermo cover folie kun je het glas aan de binnenkant van het raam niet meer zemen. Energiebesparing met isolatiefolie. De meeste energiebesparing en milieuwinst kunnen we halen door onze huizen te isoleren. Tesa raamisolatiefolie zorgt direct na het aanbrengen voor een flinke energiebesparing. De raamisolatiefolie wordt veel gebruikt in o.a. Canada en Duitsland. De folie is zeer geschikt om vrijwel ieder huis of iedere kantoorruimte te isoleren.
Isolerende raamfolie: 40% meer isolatie Reflect Glasfilm.
Daarnaast is het goedkoper en ervaar je direct verschil. Enkel glas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas. Heb je al HR glas? Zelfs dan is de folie in staat de isolatiewaarde en daarmee het comfort te verhogen. Met als resultaat: het hele jaar comfort, zonder onnodig hoge energiekosten. En dan profiteer je ook nog eens van 15 jaar garantie! Vraag een offerte aan. Verbeter het energielabel met isolerende raamfolie. EnerSaver raamisolatie draagt bij aan een verbetering van het energielabel. In sommige gevallen bijvoorbeeld bij monumentale panden is het niet mogelijk de beglazing te vervangen, dan is EnerSaver de oplossing. Hierdoor blijft het glas bijhouden en profiteer je ook van meer isolatie. Op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO staat meer informatie.
Isolerend raamfolie kopen? Raamfolie online.
Dc Fix folie. Raamfolie 45cm breed. Raamfolie 90cm breed. Extra breed raamfolie. Anti inkijk folie. Raamfolie met naam en/of huisnummer. Wis alle filters. Deze isolerende raamfolie voor ramen kozijnen met enkel glas functioneert als dubbel glas of als een voorzetraam.
Zonwerende Folie? Te koop bij dé expert in Raamisolatie Folie! raamfolie-winkel.
Zonwerende raamfolie in verschillende soorten. Onze zonwerende raamfolie is leverbaar in verschillende soorten: neutrale en spiegelende zonwerende folie. De neutrale raamfolie is verkrijgbaar in een licht, middel en donker getinte variant. Hetzelfde geldt voor onze spiegelende zonwerende folie. Deze is verkrijgbaar in licht-spiegelend Spiegel 50, middel-spiegelend Spiegel 70 en donker-spiegelend Spiegel 80. In deze raamfolies zitten speciale UV-absorbers die ervoor zorgen dat warmte voor een groot deel geblokkeerd wordt. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst 6 tot 8 graden opleveren! Isolerende raamfolie geeft direct resultaat! Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten.
raamfolie isolatie
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Raamfolie Isolerend Presents@home.
Deze isolerende raamfolie voor ramen en kozijnen met enkelglas functioneert als dubbel glas of een voorzetraam. Maak je huis, slaapkamer of kantoorruimte comfortabeler deze winter en bespaar met deze transparante raamfolie aanzienlijk op de gas en energierekening! De voordelen van isolatiefolie is.:
Isolatie folie Archieven Raamfoliewebshop.
0 artikelen 000., Zoeken naar: Zoeken. Glas in lood/Bloemen. Glas in lood/Bloemen. Levering NL en BE binnen 3 werkdagen Gratis verzenden NL v.a. 25 Gratis gereedschapsetje. Home / Winkel / Zonwerende folie / Isolatie folie. Verbeter je isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas met ECO isolerende raamfolie. Je maakt eenvoudig van enkel glas dubbel glas en van dubbel glas maak voordelig HR glas. Dit voordeel merk je direct op je energierekening, je verbruikt minder gas wat weer extra goed is voor het milieu. De folie plak je zelf voordelig en snel op de binnenkant van het raam.
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Kozijnfolie of plakfolie? Folie kiezen: alle voordelen en nadelen. Zonwerende raamfolie: verhoogt juist de stookkosten. Hoeveel bespaar je met folie, gordijnen of isolerend glas? Technische dingen: warmtedoorlating en zontoetreding. Kozijnfolie of plakfolie? Er zijn 2 soorten raamfolie.: Folie die je voor de ruit spant en met de randen vastplakt op het kozijn. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraam: je creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie. Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst.
Enkel Glas Isolatie Isolerende en warmtewerende oplossingen.
Innovatie: raamfolie die enkel glas isoleert als dubbel glas. ReVisi kan u, samen met de folies van 3M, een perfecte oplossing geven op het gebied van warmtewering, veiligheid en isolering. Al meer dan 50 jaar is 3M de uitvindster van zonwerende folies pionier op het gebied van energiebeheersing en toonaangevend in precisiecoating technologie. In deze 50 jaar heeft 3M verschillende raamfolies ontwikkeld, elk met zijn specifieke eigenschappen, waarover wij u via deze site graag willen informeren. De nieuwste innovatie op gebied van isolerende folie is Thinsulate. Geen enkele andere folie behaalt zulke goede resultaten op verschillende fronten. De isolatie komt overeen met een extra raam isolatiewaarde van 40%. Deze hybride folie warmte isolatie i.c.m. warmtewering is met name ontwikkeld voor toepassing op monumentale panden.

Contacteer ons