Resultaten voor kelder plafond isoleren

kelder plafond isoleren
Kelder isoleren: ontdek materialen, prijzen andere info.
Ontvang offertes op maat. Plafond kelder isoleren vs. De kelder isoleren kan op twee manieren: door het plafond of de bodem van isolatiemateriaal te voorzien. Plafondisolatie is de meest gebruikelijke, efficiënte en snelle optie. Bodemisolatie wordt eigenlijk enkel toegepast wanneer de kruipkelder zodanig laag is dat er geen volwassen persoon in past. In dat geval wordt licht isolatiemateriaal, zoals EPS-parels, in de bodem geplaatst. Dankzij deze bolletjes blijft de vochtregulatie van de woning goed op punt. Er zijn verschillende isolatiematerialen waarmee het kelderplafond geïsoleerd kan worden. De materialen moeten wel vochtbestendig zijn, aangezien de kelder of kruipruimte in contact komt met grondwater. Glaswol en rotswol voldoen bijvoorbeeld niet op dat vlak.
Vloerisolatie kelder Vloerisolatiekosten.nl.
Ventilatie: als je kelder niet goed geventileerd is, dan zal het water dat zich in de lucht bevindt niet goed kunnen worden afgevoerd. Hierdoor ontstaat er een nog hogere luchtvochtigheid en condensatie op de muren en het plafond. Door je kelder beter te ventileren zal het vocht een uitweg kunnen vinden en verbetert het klimaat direct. Dit kun je doen door via de spouw te ventileren of door middel van ventilatiekanalen. Bodemisolatie: nadat je de ventilatie hebt verbeterd kun je ook aan bodemisolatie denken. Dit is alleen mogelijk als de kelder niet in gebruik is en je deze ook niet wilt gaan gebruiken in de toekomst. Het isolatiemateriaal wordt dan op de vloer aangebracht waardoor dit het verdampingspunt overneemt van de kelder zelf. Je kunt dit ook bereiken door de vloer van de kelder te bedekken met een vochtwerende folie. Als je graag wilt weten wat de exacte kosten voor jou zouden zijn als je jouw vloer via de kelder ging isoleren, dan kun je hier gebruik maken van onze snelle en handige vergelijkingstool.
Hoe vloeren of kelder isoleren? Oplossingen en premies.
Als je een kelder hebt, kan je de vloer van het gelijkvloers na-isoleren op een vrij eenvoudige manier: door het kelderplafond te isoleren. Zo hoef je de bestaande vloerafwerking niet uit te breken. Welk BENOvatie-advies geeft de overheid? Voor vloeren op de begane grond adviseert de overheid Umax 024, W/mK.; Hoe bereik je dat? de vloer zelf te isoleren met minstens 10 cm dikke pur-platen met lambdawaarde 0022, W/mK., het plafond van de kelder te isoleren met minstens 14 cm minerale wol met een lambdawaarde van 0032, W/mK, of met minstens 10 cm dikke pur-platen met lambdawaarde 0022, W/mK.
Plafond Recticel Insulation. arrow_forward. search. arrow_upward. arrow_upward. arrow_upward. arrow_upward. arrow_upward. arrow_upward. arrow_upward. arrow_forward. arrow_forward. arrow_forward. facebook-with-circle. twitter-with-circle. close. arrow_forw
Recticel Insulation biedt specifieke binnenisolatie voor plafonds en verlaagde plafonds. Toepassing als isolatie tussen een verblijfsruimte en een onverwarmde ruimte, zoals kelders, kelderboxen, parkeergarages, verblijfsruime onder een niet verwarmde bergzolder. Wat wilt u isoleren? Wat is het type gebouw? Welk soort project plant u? Wat is het plafondtype? Verblijfsruimte onder niet verwarmde bergzolder. Kelder, kelderbox parkeergarage., Wie zal er installeren? Hoe wilt u isoleren? Afwerking van de isolatieplaat Afwerking met spaanplaat. Decoratieve MDF afwerking. Geen extra afwerking. Afwerking met multiplex. Doe-het-zelfoplossingen in de kijker. Oplossingen voor professionals. Du.Panel X new. Uitmuntende isolatie en brandveiligheid. Thermische isolatieplaat voor gebruik bij naisolatie van binnenwanden en binnenzijde van hellende daken. Thermische isolatieplaat met de juiste brandeigenschappen voor gebruik in agrarische gebouwen en binnenzijde van bergzolders. Niet gevonden wat u zocht? Bekijk al onze professionele producten Een vraag over onze isolatieoplossingen? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op Oplossingen. R C waarde berekenen. Declarations of performance. Over Recticel Insulation. Schrijf u in op onze nieuwsbrief. Subscribe Please enter a valid email address.
Kruipkelder isoleren Tips Prijs advies Isolatie-info.nl.
Aangezien kruipruimtes in nauw contact staan met grondvocht, is het belangrijk isolatiematerialen te kiezen die geen vocht opnemen. Traditionele producten zoals glaswol en rotswol zijn dus zeker uit den boze. Voor het isoleren van kruipkelders worden heel vaak harde isolatieplaten gebruikt. Enkele van de meest gebruikte materialen zijn XPS, PUR, EPS, PIR en XPS Li. Isolatieplaten zijn licht in gewicht en vochtbestendig. Niet onbelangrijk wanneer je een kelder of kruipkelder wil isoleren. Dankzij hun tand-en-groef systemen sluiten ze ook mooi aan op elkaar zodat je een verzorgd geheel krijgt. Het plaatsen van de platen kan gebeuren door middel van isolatiepluggen, lijm of een combinatie van beide. Kruipkelder isoleren met PUR schuim. Als er heel wat leidingen op het plafond bevestigd zijn, is het niet altijd even makkelijk om isolatieplaten te plaatsen.
Plafond isoleren: ontdek de verschillende opties prijzen.
Om vochtproblemen te voorkomen, is het een goed idee deze ruimtes te ventileren en isoleren. Het plafond van de kruipkelder is de beste plaats om extra isolatiemateriaal aan te brengen. Omdat de kelder een vochtige ruimte is, moet het isolatiemateriaal vochtbestendig zijn.
Kelderisolatie binnen 1 dag geplaatst GT-Foam.
Vervolgens bezorgen we je een offerte op maat. Wat we wel al kunnen meegeven is dat er heel wat prijsvoordelen verbonden zijn aan het isoleren van je kelder: zo kan je genieten van een isolatiepremie én van een verlaagd BTW tarief van 6% bij woningen ouder dan 10 jaar indien je de isolatie laat plaatsen door een erkend aannemer als GT-Foam. GT-Foam, de kruipruimte isolatiespecialist in Antwerpen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van kruipkelderisolatie in Antwerpen of over de kostprijs? Neem dan nu contact met ons op. Onze ervaren vakmannen helpen je graag verder! Besparen met kelderisolatie? Aarzel niet langer en bespaar tot 15% op je energiefactuur. Vraag je vrijblijvende offerte aan. Klaar in 1 dag. Erkend ATG gecertificeerd. Vragen over Kruipkelderisolatie. Staat uw vraag over kelderisolatie niet in deze lijst? Contacteer ons voor een snel antwoord. Aan welke voorwaarden moet een kruipkelder voldoen?
De kelder isoleren? Zo pak je het aan! Ik ga bouwen.
Dan win je twee keer: de kelder voelt aangenamer aan én je creëert meteen ook een pak extra leefruimte. De beste manier om je bestaande kelder te isoleren, is het doos-in-doosprincipe: dat wil zeggen dat je zowel de vloer, de muren als het plafond helemaal inpakt met isolatie. Voor je bestaande kelder is dit waarschijnlijk een brug te ver. Maar waaraan geef je dan de voorkeur? Stel dat je de kelder nauwelijks gebruikt, bijvoorbeeld alleen als opbergruimte: in dat geval is het waarschijnlijk het eenvoudigst om alleen het kelderplafond te isoleren, bijvoorbeeld met harde isolatieplaten uit PUR, PIR of XPS.
Kelderisolatie: mogelijkheden en gemiddelde prijzen.
Dan laat u in plaats van het plafond de bodem van de kruipkelder isoleren. Bij bodemisolatie wordt de kelder deels opgevuld met een licht isolatiemateriaal, bijvoorbeeld met EPS-parels. Dit zijn balletjes lucht met een dun laagje kunststof EPS eromheen. Bodemisolatie is zeer vochtregulerend voor uw woning, omdat het vocht op de bodem blijft en omhoog kan. Het houdt zelfs het vocht grotendeels tegen als het grondwaterpeil stijgt. Voor een ultieme isolatie is het ook een optie om zowel het plafond als de bodem van de kelder te isoleren.
Kelderisolatie en garages Isolatie Renovatie Verhoeven.
Met speciale isolatiepluggen bevestigen we harde PIR-platen tegen het plafond. Met 7 cm PIR wordt een R-waarde van 300, mK/W, waarmee ruimschoots voldaan wordt aan de premievoorwaarde. Voor zichttoepassingen zoals een garage of doorrit kan er ook gebruik gemaakt worden van een onzichtbare bevestiging met speciaal montageschuim. Isolatie én afwerking. Voor zichtbare buitentoepassingen waar een afwerking is vereist oversteek, terras zorgen wij voor isolatie én afwerking samen. Afwerkingen met hout, sidings, trespa behoren tot de mogelijkheden. Weg met dat koude voeten gevoel! Isoleer je kelder of garageplafond. GRATIS DIAGNOSE OFFERTE. Onze klanten getuigen. Gisteren stipt op tijd waren Uw mensen er om onze kruipruimte te komen isoleren.

Contacteer ons