Resultaten voor isolerende folie voor ramen

isolerende folie voor ramen
3M Thinsulate Raamfolie 3M Nederland.
De 3M Thinsulate Raamfolie van de Climate Control-serie biedt klimaatbeheersing en helpt de warmte in de winter binnenshuis te houden. In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor de weersomstandigheden van alle seizoenen. De glasfolie compenseert voor koude/warme glaslocaties en zorgt voor meer comfort en een behaaglijke ruimte.
Raam isolatie Green Profit.
Verwarmen zonder gas. SDE 2020 Subsidie. BTW terugvragen op zonnepanelen. U ziet het dagelijks, in de hedendaagse architectuur wordt glas in gebouwen veelvuldig toegepast. Maar glas is ook een belangrijke energieverbruiker. Normaal daglicht is erg belangrijk, maar tegelijkertijd moet het comfort ook ideaal blijven. Aircos draaien dikwijls in overdrive het geen resulteert in CO2-emissies en hoge energiefacturen. Een goed alternatief is om de isolerende, zonwerende raam folie van Green-Profit te installeren, omdat deze een isolerende en energiebesparende oplossing biedt met een hoog rendement het gehele jaar door. Enkel glas isoleert nagenoeg niet en dubbelglas een beetje. Er was in het verleden geen passende oplossing voor dit probleem om de isolatiewaarde te verhogen.
Raamisolatie Nozon.
Penjerex biedt 10 jaar garantie op het product, maar ook daarna zult u nog vele jaren plezier van uw folie hebben: de functionele levensduur is 20 jaar. En Penjerex folie is volledig onderhoudsvrij, dus geen bijkomende kosten. Uw energiebesparing is niet alleen gunstig voor u, maar ook voor het milieu. Hoe makkelijk kan uw bijdrage aan de vermindering van de Co2 uitstoot zijn? De isolerende raamfolie van Nozon laat graag het licht van buiten door, maar houdt s zomers de hitte buiten en s winters de warmte binnen.
Tesa Raamisolatie Folie 170x150 cm isolatiefolie Ecomondo.
Home / Huis Tuin Tesa Raamisolatie Folie 150 x 170 cm. Waardering 3.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling. Bespan je kozijnen met isolatiefolie van Tesa en bespaar op je stookkosten. Dit geldt voor oudere ramen of ramen met enkel glas.
GAMMA Tesa Thermo Cover 2.55 m kopen? overig-isolatiemateriaal.
Productsoort Thermo cover. Gewicht product 118 gr. ATG keurmerk Nee. Type artikel Raamfolie. Geschikt voor Raam. Beoogd gebruik Ramen. Bestel en bezorginformatie. Bezorgd door PostNL. Gratis bezorgd in de bouwmarkt. Voor 2100: besteld, morgen in huis. Bestelling mogelijk vanaf 20.
Zonwerende Folie? Te koop bij dé expert in Raamisolatie Folie! raamfolie-winkel.
Hetzelfde geldt voor onze spiegelende zonwerende folie. Deze is verkrijgbaar in licht-spiegelend Spiegel 50, middel-spiegelend Spiegel 70 en donker-spiegelend Spiegel 80. De hoeveelheid warmtewering ziet u hieronder vermeld in de afbeelding. Enkel en dubbel glas zonwerende raamfolie. HR, HR, HR en HR zonwerende raamfolie. Kunststof ramen en daken zonwerende folie. Statisch zonwerende folie. Bezig met laden. Zonwerende folie is de oplossing tegen warmte! In het voorjaar en de zomer zorgen zonlicht en UV-straling ervoor dat de ruimtes in uw huis, school of pand snel opwarmen. De elementen van uw pand die de minste weerstand bieden, zijn de glaspartijen. Dit komt doordat enkel glas en dubbele beglazing het opwarmende effect van de zon nauwelijks tegen kunnen gaan. HR, HR, HR en zelfs HR glas bieden na enkele hete dagen immers onvoldoende weerstand om de hitte uit uw pand te houden. Gelukkig biedt de zonwerende raamfolie van Raamfolie-Winkel.nl de oplossing! Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt worden als isolerende raamfolie.
Isolerende raamfolie: 40% meer isolatie Reflect Glasfilm.
In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer blijft het langer koel. Gemiddeld wordt de isolatiewaarde van het glas met 40% verbeterd. Raamfolie heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor je niet steeds je verwarming omhoog of omlaag hoeft te zetten. Het tochtgevoel is direct weg! De isolerende raamfolie gebruikt geen energie, maar houdt deze binnen. Maar liefst 92% van alle stralingswarmte wordt gereflecteerd. Met als resultaat dat het in de winter langer warm blijft en de energierekening een stuk lager is. Daarnaast draag je ook een steentje bij aan het milieu. Besparen op het milieu en je energierekening is nog nooit zo makkelijk geweest. Ontdek alle soorten folies. Isolerende raamfolie ideaal voor HR en enkel glas. De folie kan op elk type glas worden aangebracht.
Glasfolie Duurzaam MBO.
Dan is er geen warmte-opname in de ruit en houd je de zon tegen aan de buitenzijde. Bevestiging aan de binnenzijde is gunstiger voor de levensduur en handig voor moeilijk bereikbare beglazing. Ook kan de glasfolie de UV-straling filteren, waardoor het interieur minder verkleurt en/of veroudert. De folies kunnen worden uitgevoerd in verschillende kleuren en typen, van sterk spiegelend tot totaal transparant en houden ze de zonnewarmte buiten terwijl het licht wordt doorgelaten. De folie kan 85% van de zonnewarmte buiten houden. Zonwerende folie herken je aan een zontoetreding g-factor van 03, of lager. Isolerende folie is een transparante folie, waarop metalen zitten, die werkt als een warmtespiegel. De isolerende folie voorkomt dat warmte verloren gaat door deze terug de ruimte in te reflecteren.
Isolerende raamfolie voordelig online kopen! Plakfolie webshop.
Plakfolie foto print. Steenstrips plak panelen. Breed plakfolie 90cm. Breed plakfolie 122-125cm. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. Plakplastic uni kleuren. Plakplastic kinder thema. Breed plakplastic 90cm. Zoek op kleur. Zoek op kleur. keyboard_arrow_left Terug naar Zoek op kleur. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. Anti inkijk folie. Raamfolie voor dubbel glas. Raamfolie HR glas. One way vision folie. Breed raamfolie 90-140 cm. Buiten raamfolie 125cm. Raamfolie met uw naam of huisnummer uitgesneden. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. keyboard_arrow_left Terug naar Tegelstickers. Tegelstickers met spreuk. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. Kitsch Kitchen plakfolie. check_circle_outline verzendkosten 495., check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE. check_circle_outline 14 dagen zichttermijn. check_circle_outline Veilig betalen met iDeal. Home arrow_forward Raamfolie arrow_forward Isolerende raamfolie. Anti inkijk folie. Raamfolie voor dubbel glas. Raamfolie HR glas. One way vision folie. Breed raamfolie 90-140 cm. Buiten raamfolie 125cm. Raamfolie met uw naam of huisnummer uitgesneden. Wis alle filters. Met het gebruik van isolatiefolie zorg je ervoor dat je huis warm blijft en voorkom je dat het meeste van de warmte energie ontsnapt.
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Tips energiebesparende raamfolie. Raamfolie kun je alleen gebruiken bij enkel glas en dubbel glas. Combineer het niet met HR of HR glas: dit glas heeft al een warmtereflecterende laag en de folie kan dan thermische breuken in het glas veroorzaken. Lees meer op Isolerend glas. Er is folie die direct op het glas wordt geplakt en folie die je voor het raam spant en op de kozijnen vastplakt kozijnfolie. Kozijnfolie kun je zelf aanbrengen. Voor glasfolie die op het raam geplakt wordt, heb je een vakman nodig. Isolerende raamfolie is te herkennen aan een warmtedoorlating Ug-waarde die lager is dan 38, W/m2K op enkelglas en een zontoetreding g-factor die 05, of hoger is. Pas op dat je geen zonwerende folie koopt.

Contacteer ons