Meer resultaten voor isolerende folie ramen

isolerende folie ramen
Zonwerende en isolerende folie kopen? Raamfolie Webshop.
Isolatie in de winter en warmte wering in de zomer. Isoleren zonder het glas te vervangen kan met deze speciaal ontwikkelde folie. In sommige specifieke situaties kan dit interessant zijn. Bijvoorbeeld in monumenten waar het oude glas bewaard moet blijven, of in sommige stalenramen die ongeschikt zijn voor dubbelglas. Deze folie zorgt op enkel glas voor een energiebesparing van ca. De SOLAR 80 heeft tevens een zonnewarmtewering van 80%. Isolatiefolie behaalt alleen op enkel glas en normaal dubbelglas rendement! SILVER LOW E. Vermindering van UV-straling. 5 jaar op de technische eigenschappen en hechting.: BEKIJK ONZE VIDEO OM TOT EEN GOED RESULTAAT TE KOMEN! Op maat afrollen van de raamfolie.:
Raamisolatie Nozon.
Uw energiebesparing is niet alleen gunstig voor u, maar ook voor het milieu. Hoe makkelijk kan uw bijdrage aan de vermindering van de Co2 uitstoot zijn? De isolerende raamfolie van Nozon laat graag het licht van buiten door, maar houdt s zomers de hitte buiten en s winters de warmte binnen.
Tesa Raamisolatie Folie 170x150 cm isolatiefolie Ecomondo.
Home / Huis Tuin Tesa Raamisolatie Folie 150 x 170 cm. Waardering 3.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling. Bespan je kozijnen met isolatiefolie van Tesa en bespaar op je stookkosten. Dit geldt voor oudere ramen of ramen met enkel glas.
GAMMA Tesa Thermo Cover 2.55 m kopen? overig-isolatiemateriaal.
Afmetingen: 17, meter x 15, meter. Tevens verkrijgbaar bij Gamma in de afmeting 4 meter bij 15, meter. Productsoort Thermo cover. Gewicht product 118 gr. ATG keurmerk Nee. Type artikel Raamfolie. Geschikt voor Raam. Beoogd gebruik Ramen. Bestel en bezorginformatie.
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen Conrad.nl.
Er kleven echter ook een paar nadelen aan dubbel glas.: de prijs; het vervangen van alle enkele beglazing is een flinke investering. het werk; de installatie van dubbel glas vraagt om een vakman, dit is niet iets wat u zelf kunt. de uitstraling; dubbele beglazing past niet altijd binnen het uiterlijk van de woning. Denk aan oudere woningen of woningen met glas-in-lood. Isoleren met voorzetramen. Een andere oplossing vindt u in de vorm van een voorzetraam. Dergelijke ramen plaatst u eenvoudig tegen de bestaande beglazing aan. Op die manier ontstaat er stilstaande lucht tussen de beide ramen, wat isolerend werkt. Het voordeel van een voorzetraam ten opzichte van dubbele beglazing is de prijs. Een voorzetraam is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast is een voorzetraam weer eenvoudig te verwijderen mocht dit nodig zijn. Ramen isoleren met isolatiefolie. Het meest voordelige alternatief voor dubbel glas is het gebruik van isolatiefolie. Dit soort folie biedt een vergelijkbaar effect als dubbel glas, maar tegen een fractie van de kosten. Isolatiefolie wordt tegen de originele enkele beglazing geplakt, hierdoor vormt zich een laag stilstaande isolerende lucht tussen de ruit en het folie.
Isolerende raamfolie: 40% meer isolatie Reflect Glasfilm.
Daarnaast is het goedkoper en ervaar je direct verschil. Enkel glas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas. Heb je al HR glas? Zelfs dan is de folie in staat de isolatiewaarde en daarmee het comfort te verhogen. Met als resultaat: het hele jaar comfort, zonder onnodig hoge energiekosten. En dan profiteer je ook nog eens van 15 jaar garantie! Vraag een offerte aan. Verbeter het energielabel met isolerende raamfolie. EnerSaver raamisolatie draagt bij aan een verbetering van het energielabel. In sommige gevallen bijvoorbeeld bij monumentale panden is het niet mogelijk de beglazing te vervangen, dan is EnerSaver de oplossing. Hierdoor blijft het glas bijhouden en profiteer je ook van meer isolatie. Op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO staat meer informatie.
Isolerende raamfolie Energiebesparend en milieuvriendelijk. WhatsApp ons.
Isolerende raamfolies zijn een innovatieve en duurzame oplossing. Dankzij de isolerende en reflecterende eigenschappen bespaar je aanzienlijk op energiekosten. In de winter kan de verwarming een standje lager, in de zomer geldt hetzelfde voor de airconditioning. Solar Gard Ecolux 70 is een isolerende folie, met name ontwikkeld voor gebruik op bestaand enkel glas of normaal dubbel glas.
Isolerende raamfolie voordelig online kopen! Plakfolie webshop.
Een van de meest voor de hand liggende manieren waarop je je huis kan isoleren is door de ramen te isoleren aangezien warmte hoofdzakelijk via ramen verdwijnt. Isolerende raamfolie op de ramen kan een uitstekende manier zijn om te voorkomen dat de warmte verdwijnt. Daarnaast is isolerend raamfolie een stuk goedkoper in verhouding tot andere isolatie opties.
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas, en dubbel glas krik je op tot HR-glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas. De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn. Raam met kozijnfolie. Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt vervangen. Bijvoorbeeld omdat je ergens tijdelijk woont, of als je de kozijnen nu nog niet wilt vervangen, maar over een paar jaar wel. Het kan ook een oplossing zijn als je in een monument woont. Raamfolie isoleert een stuk minder goed dan HR glas en triple glas. Het geeft dus minder comfort en je bespaart veel minder op je energieverbruik. Kozijnfolie is wel veel goedkoper: als je het zelf aanbrengt, kost het maar 250, euro per vierkante meter. Maar folie die op het raam geplakt wordt, kost bijna net zoveel als HR glas inclusief het aanbrengen. Voor monumenten kan het wel een aantrekkelijke keuze zijn: het is een stuk goedkoper dan speciaal monumentenglas.
Isolerende raamfolie MarketOnWeb.
Dus al met al zeer ontevreden. Het werkt goed, al is het snijden van het folie voor grote oppervlakken niet gemakkelijk. gemakkelijk aan te brengen. het scheelt in warmte verlies. Schrijf uw eigen review. U plaatst een review over: Isolerende raamfolie.

Contacteer ons