Resultaten voor dak

dak
menu's' Spaans Dak.
Enkel geldig op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. Aangepaste wijnen 2400., Makreel / Doperwten / Tuinbonen / Munt / Mierikswortel / Basilicum. Krab / Portabella / Broccoli / Truffel / Sherry. Rog / Lamsoor / Karnemelk / Kokos / Roze peper.
Plaats op wachtlijst Ons Dak.
Ons Dak renoveert 277 keukens in de periode van juli 2017 tot september 2018. We bezochten twee huurders tijdens en na de werken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gerard Ignoul, voorzitter van Ons Dak, ondertekende de Europese gedragscode voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
DAK Home.
Bekijk hier wat we in de loop der jaren hebben bijeen geschreven en gepubliceerd. Zin om een handje te helpen? DAK is een dynamische vereniging van vrijwilligers met een hart voor Carnaval, die mee evolueert met nieuwe wendingen en technologieën.
Dak Archieven BMB.
Een plat dak is de perfecte afwerking van een modern architecturaal pareltje. Het platte dak krijgt almaar meer aanhangers. EPDM is synthetisch rubber dat u gemakkelijk over uw dak uitspreidt in rollen of op maat gemaakt in één stuk. Offerte aanvragen OFFERTE.
HELLEND DAK.
PLATTE DAKEN: ROOFING, LIQUIDS. DAKRANDPROFIELEN EN TOEBEHOREN. VM BUILDING SOLUTIONS. ONDERDAK: FOLIES EN PLATEN. STALEN DAKPLATEN MET OF ZONDER ISOL. HOUT ROOD WIT NOORSE DEN EPICIA. DAKPANNEN TERREAL EN WALTH JACOBI. MONIER ROOF PRODUCTS. DORKEN Benelux S.A. ISOLATIE: PLAT DAK.
Soorten daken overzicht: 6 populaire dakconstructies.
De meest effectieve methode voor het isoleren van een plat dak, is om je dak langs buiten te isoleren, het zogenaamde warm plat dak. Op deze laag isolatie wordt de dakbedekking dan gelegd. Bij een koud plat dak wordt de isolatie onder het dakbeschot geplaatst.
Uit je dak Dilbeek.
Maar liefst 100 vrijwilligers hielpen hieraan mee, door extra metingen uit te voeren in en rond hun huis om zo de kaart nog nauwkeuriger te maken. De kaart staat nu online en toont hoe goed of hoe slecht jouw dak geïsoleerd is.
Hellend dak isoleren met Unilin UNILIN Insulation.
Hellend dak isoleren met Unilin. Als je weet dat 30% van de warmte verloren gaat via het dak, wat nefast is voor het E-peil van je woning, focus je best eerst op dakisolatie. UNILIN biedt drie oplossingen voor het isoleren van je hellend dak.
Plat dak specialist editie 2019 ie-net.
Het plat dak wordt ingericht als tuin, er wordt op geparkeerd, het wordt een bedrijfsvloer voor warmwaterproductie of voor een fotovoltaïsche elektriciteitscentrale, het regenwater wordt er op gebufferd, klaar voor hergebruik in de huishouding. Kortom, het plat dak speelt een belangrijke rol in duurzaam bouwen.
Dak. Dak.
Staande naad VMZINC warm dak op metalen sandwichpanelen. Staande naad VMZINC warm dak op niet compatibel houten draagvlak. Staande naad VMZINC warm dak op minerale wol/ PIR/PUR. Staande naad VMZINC warm dak op cellenglasisolatie. Staande naad VMZINC verlucht dak op bebording.

Contacteer ons