Op zoek naar warmte isolerende folie?

warmte isolerende folie
Isolerende raamfolie: comfortabel en energiebesparend Reflect Glasfilm.
De folie kan op elk type glas worden aangebracht. Echter is het niet voor alle panden mogelijk om enkelglas te vervangen. Eerder was het alleen mogelijk om de isolatiewaarde van een gebouw te verhogen door het glas te vervangen. Speciaal voor zulke situaties is er isolerende raamfolie. Het is even effectief als vervanging van glas en wordt zonder verbouwing gemonteerd. Daarnaast is het goedkoper en ervaar je direct verschil. Enkel glas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas.
Raamisolatie Tonzon.
Daarvoor heeft TONZON een stevige isolatiefolie ontwikkeld die in een rolgordijn kan worden verwerkt. Groot voordeel van deze folie is ook dat het als binnen-zonwering kan worden gebruikt. Het probleem bij veel binnen-zonweringen is dat de korte golf van de zon die door het glas wordt doorgelaten, wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte. Daardoor wordt het oppervlak warmer en gaat deze energie uitstralen. Dit gebeurt echter met een lange golflengte die niet door het glas kan. De zonnewarmte komt dus toch binnen. Wij hebben folies ontwikkeld met een dubbele functie. De raamkant heeft enerzijds de eigenschap het kortgolvig zonlicht als kortgolvige straling te reflecteren, zodat het wel door het raam weer naar buiten kan. Het is daarmee de ideale binnen-zonwering voor zonnige zomerse dagen omdat het geen zonlicht doorlaat.
Warmte isolerende folie nodig? CD Design de raamfolie specialist.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Meer weten over warmte isolerende folie? Wil jij meer weten over onze warmte isolerende folie en heb je vragen over onze diensten?
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst. Allebei de folies breng je aan de binnenkant van het raam aan. Kozijnfolie: goedkoop voor enkele winters. Kozijnfolie is de makkelijkste isolerende folie voor het venster.
Isolerende raamfolie om warmte beter binnen te behouden.
1 Door het energie verbruik in de winter flink te verminderen met wel ruim 40% op enkel glas en met wel bijna 30% op eenvoudig dubbelglas. Hierdoor hou je de warmte in de winter binnen en hoeft de verwarming minder hard te werken. 2 Door in de zomer de warmte buiten te houden. Dat heeft uiteraard alleen zin als je een koelsysteem hebt hebt. NB een koelysteem is een systeem om de warme lucht terug te koelen naar een normaal niveau. Airco, top koeling, grond koeling etc. Alle systemen die je gebruikt om de binnengekomen warmte naar normaal niveau terug te koelen kosten veel energie. Is isolerende raamfolie daarmee erg duurzaam? Door het lagere energie verbruik in zowel de zomer als in de winter stoot je veel minder CO2 uit. Klanten die je voor gingen.
Enkel Glas Isolatie Isolerende en warmtewerende oplossingen.
Meer info Downloads. Nieuw: Thinsulate isolerende folie. 3M Thinsulate zorgt ervoor dat het comfortabel binnen blijft, ongeacht wat er buiten gebeurd. Maak kennis met de innovatieve isolerende folies van 3M. Unieke warmtewerende eigenschappen. Houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Geschikt voor elk seizoen. Zorgt het hele jaar voor energiebesparing, comfort en kostenbesparing. Isoleert als dubbel glas. Thinsulate raamfolie geeft enkel glas de isolatiewaarde van dubbel glas.
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen Conrad.nl.
Er kleven echter ook een paar nadelen aan dubbel glas.: de prijs; het vervangen van alle enkele beglazing is een flinke investering. het werk; de installatie van dubbel glas vraagt om een vakman, dit is niet iets wat u zelf kunt. de uitstraling; dubbele beglazing past niet altijd binnen het uiterlijk van de woning. Denk aan oudere woningen of woningen met glas-in-lood. Isoleren met voorzetramen. Een andere oplossing vindt u in de vorm van een voorzetraam. Dergelijke ramen plaatst u eenvoudig tegen de bestaande beglazing aan. Op die manier ontstaat er stilstaande lucht tussen de beide ramen, wat isolerend werkt. Het voordeel van een voorzetraam ten opzichte van dubbele beglazing is de prijs. Een voorzetraam is aanzienlijk goedkoper. Daarnaast is een voorzetraam weer eenvoudig te verwijderen mocht dit nodig zijn. Ramen isoleren met isolatiefolie. Het meest voordelige alternatief voor dubbel glas is het gebruik van isolatiefolie. Dit soort folie biedt een vergelijkbaar effect als dubbel glas, maar tegen een fractie van de kosten. Isolatiefolie wordt tegen de originele enkele beglazing geplakt, hierdoor vormt zich een laag stilstaande isolerende lucht tussen de ruit en het folie.
Isolerende folie.
Stuur ons een E-mail.: Door de installatie van de Umisol isolerende folie wordt de thermische isolatie van uw bestaande beglazing in de winter aanzienlijk verbeterd. De opgewekte warmte van de verwarming wordt terug in de kamer gereflecteerd, waardoor de warmte die normaal via de glaspartijen verloren gaat, in de kamer blijft.
Zonwerende Folie? Te koop bij dé expert in Raamisolatie Folie! raamfolie-winkel.
Bestelt u liever uw raamfolie op maat? Geen probleem, onze snijafdeling biedt u tegen geringe kosten de mogelijkheid om uw isolerende raamfolie kant en klaar aan te leveren. Samen met de bij ons te bestellen montageset voor warmtewerende raamfolie is het voor iedereen mogelijk om zelf de folie aan te brengen.
Isolerende folie Tintpro.
Het is ook een economisch alternatief om toch de energiebesparing te behalen, die anders alleen met een verbouwing te realiseren is. Effectief zorgt isolerende raamfolie ervoor dat in de winter de verwarming een graadje lager kan, omdat het ervoor zorgt dat warmte niet snel verloren gaat. In de zomer zorgt het voor bescherming tegen de zonnewarmte en zo kan je besparen op airconditioning kosten. Solar Gard Ecolux 70 is een isolerende folie, met name ontwikkeld voor gebruik op bestaand enkel glas of normaal dubbel glas.

Contacteer ons