Zoeken naar warmte isolerende folie voor ramen

warmte isolerende folie voor ramen
Fotoverslag: Hoe breng je isolerende raamfolie aan? HIER.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Terug Menu Zoeken. xml version1.0" encodingUTF-8? Snel en makkelijk. Fotoverslag: Hoe breng je isolerende raamfolie aan? Snel en makkelijk. Stroom en gas. Investeren in je huis. Wat doet HIER. Groene stroom checker. Climate Comedy Night. Nieuws voor professionals. Stand van de wetenschap. Snel en makkelijk. Fotoverslag: Hoe breng je isoler. 24 november 2016. De winter komt er weer aan. En hoewel de kou bij collega Jade dankzij haar tochtstrips inmiddels niet meer door elke kier naar binnen waait, staat de verwarming al een tijdje elke dag aan. Tijd voor de volgende stap om haar huis winterproof te maken: isolerende raamfolie! Ze vertelt wat het is en hoe je het aanbrengt. Wat is isolerende raamfolie? Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje lucht ertussen.
3M Thinsulate Raamfolie 3M Nederland.
De 3M Thinsulate Raamfolie van de Climate Control-serie biedt klimaatbeheersing en helpt de warmte in de winter binnenshuis te houden. In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor de weersomstandigheden van alle seizoenen. De glasfolie compenseert voor koude/warme glaslocaties en zorgt voor meer comfort en een behaaglijke ruimte.
Glas isolatiefolie Groenglas.
De folie houdt in de zomer de warmte en schadelijke ultraviolette straling buiten. Daarnaast verminderen de isolerende eigenschappen in de winter het warmteverlies via de ramen. Zo kan het energieverbruik verlaagd worden en bespaart u energie! Ug 25, W/m2K. Hoe werkt de isolerende folie?
zonnewerende folie Kassa.
0 Antwoorden / 0 Vragen. Ik heb rolgordijnen met folie er achter.zijn wel dik.maar werkt perfect.kou blijft buiten in de winter en warmte in de zomer! Het voordeel is ook dat het donker blijft in de slaapkamers, voordeel met de zomertijd! Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door verwijderd 25 apr. 2007 om 0022.: 0 Antwoorden / 0 Vragen. Rolluiken zijn verreweg het beste om warmte en geluid te weren in de zomer en vormen ook een extra bescherming voor de coating van de ramen naast de isolerende werking in de winter.
Tesa Raamisolatie Folie 170x150 cm isolatiefolie Ecomondo.
Home / Huis Tuin Tesa Raamisolatie Folie 150 x 170 cm. Waardering 3.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling. Bespan je kozijnen met isolatiefolie van Tesa en bespaar op je stookkosten. Dit geldt voor oudere ramen of ramen met enkel glas.
Isolerend raamfolie kopen? Raamfolie online.
Raamfolie glas mozaïek glasfolie. check_circle_outline Verzendkosten 495., check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE. check_circle_outline 14 dagen zichttermijn. check_circle_outline Veilig betalen met iDeal. Home arrow_forward Raamfolie arrow_forward Isolerend raamfolie. One way vision folie. Raamfolie dubbel glas en HR. Glas in lood folie. Folie voor buiten. Dc Fix folie. Raamfolie 45cm breed. Raamfolie 90cm breed. Extra breed raamfolie. Anti inkijk folie. Raamfolie met naam en/of huisnummer. Wis alle filters. Deze isolerende raamfolie voor ramen kozijnen met enkel glas functioneert als dubbel glas of als een voorzetraam.
Isolerende folie Man Protection B.V.
Ten opzichte van andere isolerende glasfolies biedt deze folie een aanzienlijk hogere isolatiewaarde. Door toepassing van Enerlogic folie wordt het bestaande glas in uw pand opgewaardeerd naar een hoger energiebesparend niveau; van enkel naar dubbel glas of van dubbel naar hoogrendementsglas. Het belang van isolerende raamfolie bij grote raampartijen. Bij een grote oppervlakte niet geïsoleerd glas is het warmteverlies in een gebouw enorm. Dit is energie die gewoon verdwijnt, maar waar u wel voor betaalt en dus niets voor terugkrijgt! Met ons isolerende glasfolie verbetert u de U-waarde op enkele beglazing van 5.6 naar 3.5 en bij dubbel glas van 2.8 naar 2.1. En dit alles kan, zonder ook maar énige aanpassing aan het pand! Comfort en energiebesparing het hele jaar door. Door toepassing van deze isolerende folie ontstaat een perfecte balans van energie-efficiëntie en comfort in diverse seizoenen. In de warmere maanden weerkaatst de folie de warmte weg van de ramen en bespaart men op energiekosten van koelingssystemen.
Isolerende raamfolie voor de winter Zonwerende folie.
Alles uit voorraad leverbaar. Isolerende raamfolie voor de winter. In de winterse maanden is het moeilijk om warmte binnenshuis te houden en dit kan vaak oplopen tot hoge energie rekeningen. De makkelijkste manier om je huis te isoleren, is simpel gezegd je huis te isoleren via de ramen. Via de ramen verdwijnt de meeste warme lucht en moet u de hitte dus maar blijven stoken. Zonwerende folie is een geweldige manier om te voorkomen dat de warmte verdwijnt en daarnaast is het ook meteen een stuk portemonnee vriendelijker.
Enkel Glas Isolatie Isolerende en warmtewerende oplossingen.
Innovatie: raamfolie die enkel glas isoleert als dubbel glas. ReVisi kan u, samen met de folies van 3M, een perfecte oplossing geven op het gebied van warmtewering, veiligheid en isolering. Al meer dan 50 jaar is 3M de uitvindster van zonwerende folies pionier op het gebied van energiebeheersing en toonaangevend in precisiecoating technologie. In deze 50 jaar heeft 3M verschillende raamfolies ontwikkeld, elk met zijn specifieke eigenschappen, waarover wij u via deze site graag willen informeren. De nieuwste innovatie op gebied van isolerende folie is Thinsulate. Geen enkele andere folie behaalt zulke goede resultaten op verschillende fronten. De isolatie komt overeen met een extra raam isolatiewaarde van 40%. Deze hybride folie warmte isolatie i.c.m. warmtewering is met name ontwikkeld voor toepassing op monumentale panden.
Venster isolatiefolie Uw webshop voor energiebesparing. thumbs_up.
Naast dubbelglas is deze folie ook ideaal voor het isoleren van enkel glas. Er gaat minder warmte verloren en condens op de ramen kan men hiermee tegengaan. Ook voorkomen dat via de kieren of muren warmte ontsnapt? Bekijk onze tochtstrips en radiatorfolie. Hoeveel warmte gaat door ramen verloren. Het merendeel van de warmte gaat via ramen verloren. In Nederland hebben de meeste woningen inmiddels minimaal dubbel glas. Ondanks de dubbele beglazing gaat vaak nog 20% van de warmte verloren. Middels de vensterfolie kunt u een flinke besparing te weeg brengen. De gaskosten drukken en geld besparen. De folie brengen minder kosten met zich mee in vergelijking met nieuwe kozijnen en beglazen.

Contacteer ons