Op zoek naar isolerende folie?

isolerende folie
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen Conrad.be.
Dit soort folie biedt een vergelijkbaar effect als dubbel glas, maar tegen een fractie van de kosten. Isolatiefolie wordt tegen de originele enkele beglazing geplakt, hierdoor vormt zich een laag stilstaande isolerende lucht tussen de ruit en het folie. De isolatiefolie laat zich nagenoeg onzichtbaar aanbrengen op het kozijn en raam.
Isolerende raamfolie Bouwinfo.
Wij hebben thuis een veranda met dubbel glas geen hoogrendementsglas en waren aan het denken om hier isolerende raamfolie op te plaatsen. Zowel om in de winter de warmte een beetje binnen te houden, als in de zomer buiten. Heeft er hier iemand ervaring met het resultaat hiervan?
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.
Bouwfolie kopen? Slabbenfolie, dekkleed of isolatiefolie.
Bezit je bijvoorbeeld een huis met kruipruimte? Leg onder je houten vloer en groene isolatieplaten een isolerende folie om te voorkomen dat de vocht van onder in de planken kan trekken. Wij bieden de keuze uit verschillende isolerende folie van merken als Kelfort, Meuwissen en Rockwool.
Isolerende Isolerende glasfolie, glasfolie, energiebesparing energiebesparing Enerlogic. Enerlogic.
Isolerende glasfolies kunnen de isolerende eigenschappen van een bestaande beglazing in gebouwen aanzienlijk verbeteren. De stookkosten dalen, alsook de CO2 uitstoot, wat dan weer goed is voor het milieu. Deze Llumar EnerLogic folie van Solutia Performance Films is voorzien van een speciale isolerende laag, nl.
Radiatorfolie aanbrengen GAMMA.be.
Haal de beschermlagen van de tape en laat de folie achter de radiator zakken met de spiegelende zijde naar de radiator gericht en de zijde met de tape naar de muur gericht. Druk de folie vast tegen de muur. Snij eventueel zichtbare randjes weg met een breekmes.
isolatie folie isolerende folie energiebesparingen Article 7.
Doorzichtig en kleurloos. Soepel en wasbaar. Toegepast op de opstelling van de beglazing, deze transparante folie verbetert het bestaand systeem: het biedt een zeer efficiƫnte warmte-isolatie bij lage temperaturen en is ook werkzaam tegen aanslag condens. Veel voordelen van isolerende krimpfolie.:
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Maar folie die op het raam geplakt wordt, kost bijna net zoveel als HR glas inclusief het aanbrengen. Voor monumenten kan het wel een aantrekkelijke keuze zijn: het is een stuk goedkoper dan speciaal monumentenglas. Tips energiebesparende raamfolie. Raamfolie kun je alleen gebruiken bij enkel glas en dubbel glas. Combineer het niet met HR of HR glas: dit glas heeft al een warmtereflecterende laag en de folie kan dan thermische breuken in het glas veroorzaken. Lees meer op Isolerend glas. Er is folie die direct op het glas wordt geplakt en folie die je voor het raam spant en op de kozijnen vastplakt kozijnfolie. Kozijnfolie kun je zelf aanbrengen. Voor glasfolie die op het raam geplakt wordt, heb je een vakman nodig. Isolerende raamfolie is te herkennen aan een warmtedoorlating Ug-waarde die lager is dan 38, W/m2K op enkelglas en een zontoetreding g-factor die 05, of hoger is. Pas op dat je geen zonwerende folie koopt.
Raamfolie zin of onzin? of nieuw glas? Ecobouwers.be.
Iets later dan gebruikelijk op een forum wil ik als professional nog even wat vragen beantwoorden die mijns inziens nog onvoldoende beantwoordt zijn op deze blog. Thermische breuk: Dit is alleen mogelijk indien raamfolie aan de binnenkant van HR glas is gemonteerd en er reeds een beschadiging kras oid op het glas zat. Voor de rest is raamfolie 100% veilig. Krasvast: Op bijna elke raamfolie check bij je leverancier! zit een krasvaste coating die beschermt tegen krassen.uiteraard heeft ook die laag zijn beperkingen en een fiets tegen de folie aanzetten is bijvoorbeeld niet aan te raden. Transparantie: Folies zijn tegenwoordig in allerlei vormen verkrijgbaar en dit varieert van heel transparant tot een super spiegelende folie maximale warmte reductie van ca 80%, let op: warmtewerend glas is maar ca 20% warmtewering.

Contacteer ons