Resultaten voor isolerende folie

isolerende folie
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen Conrad.be.
Dit soort folie biedt een vergelijkbaar effect als dubbel glas, maar tegen een fractie van de kosten. Isolatiefolie wordt tegen de originele enkele beglazing geplakt, hierdoor vormt zich een laag stilstaande isolerende lucht tussen de ruit en het folie. De isolatiefolie laat zich nagenoeg onzichtbaar aanbrengen op het kozijn en raam.
Isolerende raamfolie Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Wij hebben thuis een veranda met dubbel glas geen hoogrendementsglas en waren aan het denken om hier isolerende raamfolie op te plaatsen. Zowel om in de winter de warmte een beetje binnen te houden, als in de zomer buiten. Heeft er hier iemand ervaring met het resultaat hiervan? Is het allemaal zo geweldig als de leveranciers laten uitschijnen, of zijn het gewoon sprookjes? enig idee van de prijs per m2? Anderen bekeken ook. 7 handige tips om zelf Ytong te plaatsen. Hoe energieonzuinig is je woning en wat kun je eraan doen? Doe de BENOvatietest en krijg gratis BENOvatieadvies. Besparen op de kosten van je verbouwproject? Vraag nu je GRATIS Premiewijzer aan! Lid vanaf: 20/06/2010. Geplaatst op: 12-09-2010 213642.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Die prestaties zijn goed tot zelfs zeer goed zeker wat betreft het weren van warmte. Prijzen zijn niet echt goedkoop ik hoor toch dikwijls prijzen van 20/25/30 euro en meer geleverd en geplaatst dan wel.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.
Bouwfolie kopen? Slabbenfolie, dekkleed of isolatiefolie.
Bezit je bijvoorbeeld een huis met kruipruimte? Leg onder je houten vloer en groene isolatieplaten een isolerende folie om te voorkomen dat de vocht van onder in de planken kan trekken. Wij bieden de keuze uit verschillende isolerende folie van merken als Kelfort, Meuwissen en Rockwool.
Isolerende Isolerende glasfolie, glasfolie, energiebesparing energiebesparing Enerlogic. Enerlogic.
Isolerende glasfolies kunnen de isolerende eigenschappen van een bestaande beglazing in gebouwen aanzienlijk verbeteren. De stookkosten dalen, alsook de CO2 uitstoot, wat dan weer goed is voor het milieu. Deze Llumar EnerLogic folie van Solutia Performance Films is voorzien van een speciale isolerende laag, nl.
Radiatorfolie aanbrengen GAMMA.be.
Haal de beschermlagen van de tape en laat de folie achter de radiator zakken met de spiegelende zijde naar de radiator gericht en de zijde met de tape naar de muur gericht. Druk de folie vast tegen de muur. Snij eventueel zichtbare randjes weg met een breekmes.
isolatie folie isolerende folie energiebesparingen Article 7.
Doorzichtig en kleurloos. Soepel en wasbaar. Toegepast op de opstelling van de beglazing, deze transparante folie verbetert het bestaand systeem: het biedt een zeer efficiënte warmte-isolatie bij lage temperaturen en is ook werkzaam tegen aanslag condens. Veel voordelen van isolerende krimpfolie.:
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Kozijnfolie of plakfolie? Folie kiezen: alle voordelen en nadelen. Zonwerende raamfolie: verhoogt juist de stookkosten. Hoeveel bespaar je met folie, gordijnen of isolerend glas? Technische dingen: warmtedoorlating en zontoetreding. Kozijnfolie of plakfolie? Er zijn 2 soorten raamfolie.: Folie die je voor de ruit spant en met de randen vastplakt op het kozijn. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraam: je creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie. Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst. Allebei de folies breng je aan de binnenkant van het raam aan. Kozijnfolie: goedkoop voor enkele winters. Kozijnfolie is de makkelijkste isolerende folie voor het venster. Je hebt dit in enkele maanden terugverdiend. Je kunt het eenvoudig zelf met dubbelzijdig plakband op het kozijn vastplakken en het plastic vervolgens met een föhn strak spannen. Het kost inclusief dubbelzijdig plakband 250, euro per m2 en gaat enkele winters mee. Het plastic kan kapot gaan als je het aanraakt. Pas dus op met huisdieren of kleine kinderen. Na een paar jaar zal de folie wat vies en verweerd raken en minder doorzichtig worden.
Raamfolie zin of onzin? of nieuw glas? Ecobouwers.be.
Heeft er iemand ervaring mee? http//www.reprosol.be/: http//www.medianoord.be/solar.asp: http//www.luxafoil.be/: Voor een 9 m2 zou het / 600 Euro kosten 1 grote schuifraam om 12 uur de zon erop en 2 kleinere ramen s'avonds' de zon erop Echte energiebesparing? Blijft zoiets hangen? Is het krasvast? Hoe zit het met de verkleuring? Moet even helder blijven! We hebben dubbelglas van de sept 1999 vermoedelijk van de firma Profel k waarde? Ramen hout zijn nu in perfecte staat vaste deel schuifraam is onlangs GRATIS vervangen door Profel nadat er houtschade vastgesteld was na 9 jaar! Wanneer de folie plaatsen zomer of winter? Welke versie binnen of buiten aangebracht? Of ineens nieuw glas van de laatste generatie laten plaatsen? Een hele hoop vragen dus. Bericht aan auteur. Als je wat verder zoekt zal. Als je wat verder zoekt zal je zeker diverse negatieve ervaringen vinden. Deze folies werken op basis van reflectie van de warmte straling.

Contacteer ons