Op zoek naar wat kost isolerende raamfolie?

wat kost isolerende raamfolie
Isolerend raamfolie kopen? Raamfolie online.
De kosten van een stuk glasfolie kost slechts een fractie van de prijs van dubbel glas. Stel dat je heel veel ramen wilt aanpakken? Dan is het vervangen van de beglazing een flink kostenplaatje. Met de aanschaf van enkele pakjes isolerende folie voor ramen houd je zelfs nog geld over voor een luxe vakantie! De isolatiefolie laat zich nagenoeg onzichtbaar en gemakkelijk aanbrengen op ramen in kozijnen en deuren. Men heeft wel een föhn nodig om het folie netjes aan te brengen. Maar daarna is het vrijwel niet meer zichtbaar en heeft u wel de lusten en geen lasten van het raamfolie.
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen Conrad.nl.
Bekijk hier de isolerende raamfolie. Meest recente artikelen. Waar moet u op letten als u LED buitenwandlampen koopt? Intelligente en gestructureerde gebouwbekabeling van Digitus. Nieuw: Weidmüller's' Workplace Solutions. 23 jun 2020. Meer lichtcomfort met veiligheid en efficiëntie. 28 mei 2020.
Fotoverslag: Hoe breng je isolerende raamfolie aan? HIER.
Wat is isolerende raamfolie? Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje lucht ertussen. Dit wordt ook wel kozijnfolie genoemd. Je creëert daardoor een extra isolerende laag. Daardoor krijgt enkel glas bijna de kwaliteit van dubbel glas, of dubbel glas bijna de kwaliteit van HR-glas. En dat voor acht euro per verpakking! Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Er bestaat ook folie die direct op het raam wordt geplakt, maar dat is bijna net zo duur als nieuwe ramen en is vooral geschikt voor monumentenglas.
Enkel Glas Isolatie Isolerende en warmtewerende oplossingen.
Toggle navigation Home. Isolerende en warmtewerende raamfolies. Meer info Downloads. Nieuw: Thinsulate isolerende folie. 3M Thinsulate zorgt ervoor dat het comfortabel binnen blijft, ongeacht wat er buiten gebeurd. Maak kennis met de innovatieve isolerende folies van 3M. Unieke warmtewerende eigenschappen. Houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Geschikt voor elk seizoen. Zorgt het hele jaar voor energiebesparing, comfort en kostenbesparing. Isoleert als dubbel glas. Thinsulate raamfolie geeft enkel glas de isolatiewaarde van dubbel glas.
Isolatie folie Archieven Raamfoliewebshop.
Home / Winkel / Zonwerende folie / Isolatie folie. Verbeter je isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas met ECO isolerende raamfolie. Je maakt eenvoudig van enkel glas dubbel glas en van dubbel glas maak voordelig HR glas. Dit voordeel merk je direct op je energierekening, je verbruikt minder gas wat weer extra goed is voor het milieu.
Isolerende raamfolie Coverplan.
Wat is isolerende raamfolie? Isolerende raamfolie, ook wel isolerende glasfolie genoemd, verhoogt de isolatiewaarde van uw ruiten. Het zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Comfortabel en besparend! Na het aanbrengen van 3M Thinsulate Climate Control verandert enkel glas in uw pand bijna in dubbel glas, en geeft dubbel glas een upgrade naar driedubbel glas. Dat is een slimme en veel goedkopere oplossing dan het vervangen van alle ruiten door hoogwaardiger glas, maar wel met het gewenste effect. Wat zijn de voordelen van isolatiefolie. Warm in de winter. Koel in de zomer. Extra woon en werkcomfort. Goedkoper dan vervanging glas. Neem direct contact op. xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? Fan van isolatiefolie. Is de isolerende waarde van de beglazing van een pand niet in orde, dan wordt er vrijwel direct naar de mogelijkheden van vervanging van de ramen gekeken. Iedereen wil immers comfortabel wonen en werken én niet te veel betalen voor verwarming of koeling.
Enkel glas isoleren l raamfolie tegen kou l nadelen en meer 2020.
Dit is echter alleen aan te raden als je goede ervaringen met isolerende raamfolie hebt. Het is namelijk vrij kwetsbaar, makkelijk te beschadigen en wordt redelijk snel vies. Hieronder volgt een tabel waarin je kunt lezen hoe snel je investering terugverdiend kan worden. Bekijk ook de dubbel glas kosten. Dubbel glas kosten per m2 Opbouw glas U-waarde TVT. 29, 25, W/mK. 20, 17, W/mK. 16, 13, W/mK. 5mm 14mm 4mm. 12, 09, W/mK. Drie dubbel glas. 09, lager W/mK. De terugverdientijd van HR dubbel glas ten opzichte van enkel glas zit dus ongeveer tussen de 7 en 12 jaar. In een gemiddelde rijwoning zorgt vervanging van enkel glas door HR glas voor een besparing van behoorlijk wat m gas per jaar. Zelf glasfolie aanbrengen. Bedrijven die glasfolie in huis aanbrengen zeggen uiteraard dat je de isolatiefolie op glas niet zelf aan kunt brengen.
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Een vergelijking: isolerende raamfolie laten aanbrengen op enkel glas kost 150 per m2, je bespaart jaarlijks zo'n' 800, per m2. Enkel glas laten vervangen door monumentenglas kost 250 per m2, maar je bespaart jaarlijks wel iets minder: zo'n' 600, per m2. Voor monumentale panden die geen woonhuis zijn bijvoorbeeld een kerk of een molen, is er subsidie mogelijk. Als eigenaar van een monumentaal woonhuis kun je een lening met lagere rente krijgen. Folie kiezen: alle voordelen en nadelen.
Hoe werkt isolerende raamfolie? DIK.NL.
Dat is dus wat we allemaal niet moeten hebben. Manprotection, Reflect Gla s film, Gebouw Raamfolie en Perspectief Windowfilm zijn bedrijven die isolerend raamfolie verkopen. Prijzen zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. We hebben je nu uitgelegd hoe de twee soorten isolerende folie werken, hoe je het kunt aanbrengen, wat de voor en nadelen zijn ten opzichte van elkaar en van dubbel of HR-glas én waar je het kunt aanschaffen.
Zonwerende Folie? Te koop bij dé expert in Raamisolatie Folie! raamfolie-winkel.
Deze folie kan dan ook het beste gebruikt worden als isolerende raamfolie. Daarnaast is deze raamfolie goed beschermd tegen de weersinvloeden. Zonwerende raamfolie in verschillende soorten. Onze zonwerende raamfolie is leverbaar in verschillende soorten: neutrale en spiegelende zonwerende folie. De neutrale raamfolie is verkrijgbaar in een licht, middel en donker getinte variant. Hetzelfde geldt voor onze spiegelende zonwerende folie. Deze is verkrijgbaar in licht-spiegelend Spiegel 50, middel-spiegelend Spiegel 70 en donker-spiegelend Spiegel 80. In deze raamfolies zitten speciale UV-absorbers die ervoor zorgen dat warmte voor een groot deel geblokkeerd wordt. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst 6 tot 8 graden opleveren! Isolerende raamfolie geeft direct resultaat! Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten.

Contacteer ons