Op zoek naar akoestische?

akoestische
Gepersonaliseerde Akoestische panelen Probo.nl.
Akoestische panelen met eigen, unieke print. Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek voor jouw klanten te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie.
Akoestiek verbeteren Met een akoestisch fotopaneel of plafondeiland.
De meest gebruikelijke manier is door het installeren van akoestische panelen. Deze panelen, ook wel akoestiek panelen of akoestische schilderijen genoemd, worden aan de muur of aan het plafond bevestigd. Meteen naar Webshop. Wij van Akoestiek op Werk verbeteren de akoestiek met name in restaurants, kantoren, callcentra en woonkamers.
Akoestische isolatiewanden Faay Wanden en Plafonds.
Zonder geluidsoverlast van buitenaf, en met akoestische privacy voor uw eigen bezigheden? De akoestische isolatiewanden van Faay bieden uitstekende geluidsisolatie! Slanke isolatiewand 90 mm met uitstekende akoestische eigenschappen 50 dB. Robuuste akoestische isolatiewand 45 dB van 100 mm dik. Faay Vianen B.V.
Akoestische Voorzieningen.
Met akoestische panelen, baffles of plafondeilanden kunnen wij de akoestiek op uw werkplek sterk verbeteren. Iedere situatie is anders, dus neem contact op met onze adviseurs. Persoonlijke prints voor een betere akoestiek Bekijk. Verminderd nagalmtijd in een ruimte Bekijk. Akoestische panelen voor een betere akoestiek Bekijk.
Akoestische fotoprints. Geluidsabsorberend en met print naar keuze.
Onder de naam EASYphoto bieden wij hoogwaardige akoestische oplossingen aan die u kunt voorzien van een fotoprint. U kunt hierbij denken aan een logo, vakantiefoto of een digitaal bestand van een schilderij. De akoestische fotoprints worden geleverd als geluidsabsorberend wandpaneel met een frame of kaderloos.
Akoestiek en geluidreductie op de werkplek Vepa.
Akoestische scheidings en tussenwanden kunnen uitkomst bieden bij het creƫren van flexibele, afgeschermde werkplekken. Ook in grote zalen en wachtruimtes kan de akoestiek verbeterd worden door te werken met akoestische vrijstaande wanden. Neem contact op voor meer informatie over onze oplossingen voor akoestische werkplekken.
Ruimte akoestiek MVIE Audiovisuele Techniek.
Te denken valt aan akoestische wandpanelen, bureaupanelen of afschermpanelen. De integratie van dit soort panelen zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid maar verhoogt ook de concentratie tijdens het werk. De hier beschreven panelen zijn in diverse kleuren te verkrijgen en geheel aan te passen aan het ontwerp van uw interieur.
Akoestische Meubelen.
Bekijk hieronder ons assortiment akoestische overlegplekken, gesloten akoestische werkplekken, akoestische poefen, stoelen en banken. Akoestisch zitmeubilair kopen. MV Kantoor biedt een ruim en divers assortiment van akoestisch zitmeubilair. Deze akoestische meubels zijn mogelijk als akoestische poef, akoestische fauteuil en akoestische bank waar u rustig kunt ontspannen en geen last heeft van uw omgeving.
Akoestische materialen Geluidsbeheersing_oplossingen Merford.
Akoestische materialen vervullen een belangrijke rol in de geluidsbeheersing bij oplossingen als machinebehuizingen of luchtgeluiddempers. In de industriƫle en OEM-sector biedt Merford totaaloplossingen voor geluidsoverlast, ook op kleine schaal, vaak bestaande uit een combinatie van een staalconstructie en akoestische materialen die het geluid of de trillingen absorberen, ontdreunen of isoleren.
Akoestisch Producten Storax.
Brandluiken en deuren. Trailer Safety Jacks. Producten Ventilatieroosters Akoestisch. ST-445-86 34% Meer informatie. ST-446 34% Meer informatie. ST-447 37% Meer informatie. ST-468-AK-1 29% Meer informatie. ST-468-AK-2 29% Meer informatie. ST-Silendo Meer informatie. Selecteer hier de bijbehorende documentatie. Storax Ventilatieroosters.pdf 12 mb.

Contacteer ons