Op zoek naar makelaardij?

makelaardij
Welkom bij Makelaardij Van Der Wier Makelaardij van der Wier O.G.
Makelaardij van der Wier is aangesloten bij de branche organisatie VBO Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed, gecertificeerd door de DNV en daardoor ingeschreven in het register SCVM Stichting Certificering VBO Makelaars. Indien u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Huis kopen of woning verkopen De Huizenbemiddelaar Makelaardij.
Je huis verkopen? Wij verkopen jouw woning, met behulp van de dienstverlening die het beste bij jou past. Meer informatie Huis kopen. Op zoek naar een nieuwe woning? Schakel een van onze lokale makelaars voor het kopen van jouw droomhuis. Benieuwd hoeveel geld je kunt lenen of wat jouw maandlasten zijn bij het kopen van een nieuwe woning? Ontdek het hier. Jij kiest jouw dienstverlening! Tarief 1295 Euro. Besparen op makelaarskosten. Zelf kijkers rondleiden. Tarief op aanvraag. Nieuw in ons woningaanbod. Isenburgstraat 20 4813 NC Breda. Woonoppervlakte: 120 m. Perceeloppervlakte: 151 m. Inhoud: 412 m. Aantal Kamers: 5. Molenlaan 25 2181 GE Hillegom. Woonoppervlakte: 116 m. Perceeloppervlakte: 165 m. Inhoud: 350 m. Aantal Kamers: 5. Blauwtjes 57 4814 TR Breda. Woonoppervlakte: 129 m. Perceeloppervlakte: 270 m. Inhoud: 429 m. Aantal Kamers: 4. Al onze woningen bekijken. Jouw voordelen bij De Huizenbemiddelaar. Onze kracht ligt in de persoonlijke, betrokken begeleiding die we bieden bij de verkoop of aankoop van je woning. Dit tegen een betaalbare prijs. We kennen de lokale woningmarkt door en door en geven je passend aankoop of verkoopadvies.
Home Elly Wintjes Makelaardij.
Vraagprijs: 249.000, k.k. Elly Wintjes Makelaardij is een makelaarskantoor waar het makelen een bijzondere betekenis heeft, namelijk iets bijzonders tot stand brengen tussen mensen en hun woonwensen. Om voor haar opdrachtgever een optimaal resultaat te behalen is haar zakelijke rol belangrijk.
Makelaar Delft. Koopwoningen, huurwoningen en bedrijfsruimte in Delft Bjornd Makelaardij.
Doe de verkooptest! Wij verhuren continue vele honderden woningen in de regio Delft voor vastgoed beleggers. Ook wanneer u voor een korte of langere tijd in het buitenland moet verblijven, bent u bij ons aan het juiste adres. Als de grootste bedrijfsmakelaardij in Delft helpen wij u graag met de huisvesting van uw bedrijf. Wij verkopen, verhuren en taxeren winkels, bedrijfsruimtes, kantoren en horeca objecten met veel energie en professionaliteit. Beleggen in vastgoed doet men niet omdat men te veel geld heeft, maar om er meer van te maken. U wilt uiteraard niet van uw geld af, en met zekerheid beleggen is dan wel zo rustgevend. Wij helpen u er graag bij. Huizenmarkt nieuws cijfers 4e kwartaal 2019. Het laagste aanbod in 20 jaar en de afname van het aantal nieuwbouwwoningen baart zorgen! Wij hebben een aangepaste werkwijze maar gaan door met onze dienstverlening! Dus bezichtigingen met maximaal 2 personen incl. kinderen en verkoopgesprekken gaan door. Het contact verliep goed, na elke bezichtiging verslag. Huis uiteindelijk boven de vraagprijs verkocht. Björnd is al sinds 2003 onze huismakelaar. Al 5 keer een opdracht verstrekt, 3 x verkoop en 2 x aankoop. Altijd met goed resultaat. Een funda gebruiker.
www.roosemakelaardij.nl Roose Makelaardij o.g.
WIj nodigen u van harte uit om een langs te komen op ons kantoor in Zoutelande of even te bellen/mailen voor een afspraak, E-mail: roosemak@zeelandnet.nl, tel: 0118-561675. Kamperland Koudekerke Middelburg Vlissingen Westkapelle Zoutelande. Roose Makelaardij o.g. 4374 AB Zoutelande. Copyright Roose Makelaardij o.g.
Wie is de meest flexibele makelaar van Arnhem en omstreken? Makelaardij Van Summeren o.z.
Gebruiksoppervlakte wonen 138 m Perceeloppervlakte 294 m. Te koop: Overbrouck 21, 5855AX Well Lb. Gebruiksoppervlakte wonen 84 m Perceeloppervlakte 204 m. Makelaardij Van Summeren o.z. Jeroen Boschstraat 16 5854 CZ Bergen LB. 0485 34 22 58 vasbznxrynneqvwinafhzzrera.ay Contact. Makelaardij Van Summeren o.z.
Makelaar Maastricht, Eijsden, Gronsveld? Goessens Goessens makelaardij.
Het team van Goessens Goessens Makelaardij staat altijd voor u klaar om uw woning met enthousiasme en deskundigheid aan te bieden aan potentiële geïnteresseerden. Ons bedrijf is een familiebedrijf die staat voor persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring! voor u klaar!
Verder met HEM HEM makelaardij.
HEM makelaardij is uw persoonlijke makelaar in Rotterdam en omgeving. Drijvende kracht achter HEM is Xander Meulendijk, beëdigd NVM-Makelaar en Taxateur met meer dan vijftien jaar ervaring als makelaar. HEM makelaardij is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak in verkoop, aankoop, taxatie en verhuur.
Makelaardij 3 definities Encyclo.
Woord begint met. Woord eindigt op. beroep bemiddeling bij de koop en verkoop van onroerend goed Voorbeeld: Hij koos de makelaardij als zijn vak. een' bedrijf dat 1 als dienst aanbiedt Voorbeeld: In die straat zijn wel drie makelaardijen gevestigd.
Blaak Makelaardij NVM makelaar regio Wijchen Nijmegen Blaak Makelaardij Wijchen.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Kies voor vakmanschap, passie en vertrouwen. Blaak Makelaardij is veelzijdig en actief, regionaal goed bekend en gepassioneerd betrokken. Wij helpen u met de aan en verkoop van uw woning en taxaties.

Contacteer ons