Zoeken naar warmte isolerende glasfolie

warmte isolerende glasfolie
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen Conrad.nl.
Isoleer uw ramen met isolatiefolie en houd de warmte binnen. 11 dec 2017. Enkel glas isoleren? De meeste woningen zijn in meer of mindere mate voorzien van isolatie. In veel gevallen wordt er isolatie aangebracht in de spouw tussen de binnen en buitenmuur. Op deze manier houdt u al veel kou buiten. Bij huizen van ca. 30 jaar en ouder speelt er echter ook nog een andere factor mee. Tot en met de jaren 80 was dubbel glas namelijk nog niet zo gewoon als nu. Deze woningen zijn vaak nog voorzien van enkel glas. Dit enkele glas biedt nauwelijks tot geen isolatie, met alle problemen van dien. De kou trekt in deze ruimtes erg makkelijk naar binnen en er is vaak sprake van condensatie op deze ramen met vocht en schimmelproblemen als gevolg. Als laatste speelt ook het geluid nog een rol, dubbel glas houdt het lawaai namelijk veel beter buiten dan bij enkele beglazing het geval is. Wanneer u er thuis liever warmpjes bij zit en niet wilt stoken voor de vogels in de buitenlucht, dan doet u er verstandig aan het enkele glas te isoleren. Bekijk hier de isolerende raamfolie.
Isolerend raamfolie kopen? Raamfolie online.
Isolerende raamfolie / isolatiefolie. check Op voorraad. Isolerend raamfolie kopen? De energieprijzen rijzen de pan uit. Logisch dat veel mensen iets willen ondernemen om in ieder geval die kosten enigzins te kunnen drukken. Je kunt heel rigoreus te werk gaan en zonnepanelen op het dak plaatsen en muren en daken van huizen isoleren. Dit zal uiteindelijk kostenbesparend werken, maar eerst moet er dan flink geïnvesteerd worden. Voor veel mensen zijn die hoge investeringen niet weggelegd. Ze hebben er simpelweg het budget niet voor. Vaak wonen deze mensen ook nog in sociale huurwoningen die vaak maar van enkelglas zijn voorzien. Met enkelglas heb je al heel gauw dat kou er doorheen komt en warmte dat jij duur gestookt hebt, koelt direct weer af.
Glasfolie Friesland De Voordeligste glasfolie leverancier van het noorden!
Glasfolie Friesland, uw partner voor het blinderen van ramen woning, kantoor, bedrijfspand, winkel, ziekenhuizen, aanbrengen van zonwerendefolie, UV-werendefolie, veiligheidsfolie, binnenscreens, privacyfolie, autoglasfolie, decoratiefolie, dakkoepelfolie, daglichtfilters, inbraakwerende glasfolie, raamfolies, raambelettering, plakletters, autobelettering en meer. Nieuwe IR50 Zonwerendefolie Zonwerende folie IR 50 retourneert meer dan 50% van de warmte en vermindert UV-straling met 99%.
Isolerende raamfolie voordelig online kopen! Plakfolie webshop.
Zoek op kleur. Zoek op kleur. keyboard_arrow_left Terug naar Zoek op kleur. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. Anti inkijk folie. Raamfolie voor dubbel glas. Raamfolie HR glas. One way vision folie. Breed raamfolie 90-140 cm. Buiten raamfolie 125cm. Raamfolie met uw naam of huisnummer uitgesneden. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. keyboard_arrow_left Terug naar Tegelstickers. Tegelstickers met spreuk. keyboard_arrow_left Terug naar alle categorieën. Kitsch Kitchen plakfolie. check_circle_outline verzendkosten 495., check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE. check_circle_outline 14 dagen zichttermijn. check_circle_outline Veilig betalen met iDeal. Home arrow_forward Raamfolie arrow_forward Isolerende raamfolie. Anti inkijk folie. Raamfolie voor dubbel glas. Raamfolie HR glas. One way vision folie. Breed raamfolie 90-140 cm. Buiten raamfolie 125cm. Raamfolie met uw naam of huisnummer uitgesneden. Wis alle filters. Met het gebruik van isolatiefolie zorg je ervoor dat je huis warm blijft en voorkom je dat het meeste van de warmte energie ontsnapt.
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas, en dubbel glas krik je op tot HR-glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas. De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn. Raam met kozijnfolie. Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt vervangen. Bijvoorbeeld omdat je ergens tijdelijk woont, of als je de kozijnen nu nog niet wilt vervangen, maar over een paar jaar wel. Het kan ook een oplossing zijn als je in een monument woont. Raamfolie isoleert een stuk minder goed dan HR glas en triple glas. Het geeft dus minder comfort en je bespaart veel minder op je energieverbruik. Kozijnfolie is wel veel goedkoper: als je het zelf aanbrengt, kost het maar 250, euro per vierkante meter. Maar folie die op het raam geplakt wordt, kost bijna net zoveel als HR glas inclusief het aanbrengen. Voor monumenten kan het wel een aantrekkelijke keuze zijn: het is een stuk goedkoper dan speciaal monumentenglas.
Isolerende raamfolie gebruiken GelukkigerWonen.
Door de isolerende werking gaat er minder warmte verloren via de ruiten. Je bespaart dus op de energiekosten. Het is stukken goedkoper dan het vervangen van je ruiten door dubbel glas. De folie is eenvoudig en snel aan te brengen. Nadelen van isolerende glasfolie. De kleur van de ruit wordt door de folie iets donkerder. Wil je geen verschil in de kleur van je ruiten, dan zal je dus ook alle ramen van folie moeten voorzien. De isolerende werking is wel wat minder dan wanneer je dubbel glas gaat plaatsen. Alternatieven voor isolerende glasfolie.
Glassprotect Glasfolie.
Isolerende folie Zomer/Winterfolie. Het is een fabeltje dat normale zonwerende glasfolies ook de warmte binnen houden of de kou buiten houden. De warmte van de zon infraroodstraling is namelijk een totaal andere warmte dan de convectiewarmte van een radiator. Om het warmteverlies naar buiten te beperken, kunt u ervoor kiezen om een raamfolie met een LOW E-coating op uw glas te laten aanbrengen. Daarmee bereikt u een betere isolatiewaarde van uw glas, maar dan tegen een lagere prijs. Daarbij geldt: hoe lager de K-waarde van uw glas, hoe beter de isolatie. Beschikt u reeds over HRplus; of HRplusplus-glas, dan is montage van een LOW E glasfolie overbodig.
3M Thinsulate Raamfolie 3M Nederland.
Waar te koop. Thinsulate isolatie voor uw ramen. webLoaded false" LoadclientsideNo. Wilt u ook het hele jaar door besparen op energiekosten? Deze Low" E" raamfolie beschermt ramen tegen warmteverlies in de winter en warmte-opbouw in de zomer. Bekijk hoe we u kunnen helpen om de isolatie van uw ramen te verbeteren. Geniet van de voordelen van de Low-E" raamfolie met lage-emissie voor een fractie van de kosten voor het vervangen van uw ramen. Upgrade uw bestaande ramen voor een hogere energie-efficiëntie; de isolatiewaarde van enkel glas wordt bijna gelijk aan die van dubbel glas, en de isolatiewaarde van dubbel glas is bijna gelijk aan die van drievoudig glas. Fraai uiterlijk blijft behouden. Een bijna onzichtbare folie die professioneel op het glas wordt geïnstalleerd. De folie heeft een neutraal uiterlijk waardoor de huidige situatie niet noemenswaardig verandert, zowel binnen als buiten. De Climate Control productreeks blokkeert tot 99% van het UV-licht, waardoor uw kunstwerken, meubels, hardhouten vloeren, tapijten, verfwerk en raamdecoratie beter worden beschermd. De 3M Thinsulate Raamfolie van de Climate Control-serie biedt klimaatbeheersing en helpt de warmte in de winter binnenshuis te houden.
Raamfolie: de voor en nadelen voor uw kozijnen Belisol.
In bepaalde gevallen is raamfolie inderdaad een goede keuze, maar u moet zeker rekening houden met een aantal factoren vooraleer u tot enige aankoop overgaat. Wij willen voor u even de verschillende soorten folie overlopen, alsook de voor en nadelen. Raamfolie komt in veel verschillende soorten voor. Wij maken hier het onderscheid tussen negen soorten folie, al kan dit aantal variëren naargelang de interpretatie of de fabrikant van de raamfolie. Warmtewerende folie heeft als specifieke functie de warmte van buiten ook daadwerkelijk buiten te houden. Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten. Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Deze soort folie kan dat serre-effect in zekere mate beperken. Zonwerende folie houdt voornamelijk sterke zonnestralen tegen die voor vervelende reflecties kunnen zorgen op beeldschermen, zoals die van bijvoorbeeld uw computer of uw televisie. Isolerende folie verschilt van warmtewerende folie doordat deze folie de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen houdt.
Glasfolie Friesland Isolatieglas folie.
Isolatie glasfolie is de perfecte balans tussen comfort en kostenbesparing, ieder seizoen, het hele jaar door. De isolerende eigenschappen hangen samen met de toepassing van de zogenaamde Low E coating die fungeert als isolerende laag. Deze raamfolies zijn ontwikkeld om een aangenaam binnenklimaat te scheppen: s zomers is het koeler en bij koud weer houdt u de warmte binnen.

Contacteer ons