Resultaten voor isolerende raamfolie op dubbel glas

isolerende raamfolie op dubbel glas
Kennisbank CURA Glass.
Een glaszetter of aannemer die het glas heeft geplaatst kan wel een eigen garantie afgeven op het glas of het geleverde werk. Indien de ruit breuk gaat of mankementen vertoont zonder een duidelijke verklaring, bestaat de kans dat degene die het glas heeft geplaatst en/of geleverd de klacht afwijst indien de klacht te herleiden is naar de aangebrachte folie.
Isolerende raamfolie: comfortabel en energiebesparend Reflect Glasfilm.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Privacy en decoratiefolie. Bouw en vastgoed. Zorg en welzijn. U bevindt zich hier: Home / Filmtypen / Isolerende raamfolie. Comfortabel en energiebesparend met. Comfortabel en energiebesparend met isolerende raamfolie. Enkel glas wordt isolatie glas. Comfortabel en energiebesparend met isolerende raamfolie. Enkel glas wordt isolatie glas. Opgericht in 1991. Advies bij jou op locatie. Heb jij last van tocht in je huis of bedrijfspand? Een ruimte die niet goed geïsoleerd is, verliest via de beglazing veel warmte. Door het gebruik van isolerende raamfolie bespaar je op stookkosten en blijft het langer warm. Een relatief eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Ook wanneer beglazing niet vervangen mag/kan worden is isolerende raamfolie ideaal. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Bekijk de video. Het hele jaar profijt, inclusief garantie. EnerSaver is een absolute vierseizoenenoplossing. Het hele jaar door draagt de raamfolie bij aan een ideale werkplek en leefomgeving.
Isolerende raamfolie gebruiken GelukkigerWonen.
Lees er hier alles over. Wat is isolerende raamfolie? Isolerende raamfolie is een plastic folie dat je op je ramen plakt. Hierdoor ontstaat er een extra isolerende laag. Heb je enkel glas dan krijgt dit door het aanbrengen van de isolerende raamfolie een hogere isolatiewaarde. Helaas haalt het niet de isolatiewaarde van HR glas, maar het is een goede tussenoplossing. Hier op WamerHuis je meer over wat hoogrendementsglas is. Breng je het aan op HR dan verhoog je de isolatiewaarde nog een stukje meer. Helaas haal je niet de isolatiewaarde van HR glas. Dit is HR glas met drie glasplaten wat zeer goed isoleert. In welke gevallen kiezen voor isolerende raamfolie?
Isolerende glasfolie Drenthe.
Isolerende glasfolie laten aanbrengen in Drenthe. Mag u het glas van uw bedrijvenpand niet vervangen, of vindt u dit simpelweg te duur? Een goede manier om dan toch voor extra isolatie van uw bedrijf te zorgen, is het aanbrengen van isolerende raamfolie. Deze folie houdt uw pand in de winter aangenaam warm en zorgt in de zomer voor extra koelte. Daarnaast biedt deze raamfolie nog meer voordelen. BRS Reclame helpt u graag met isolerende glasfolie voor uw onderneming in Drenthe. Neem contact op. De voordelen van isolerende glasfolie. Isolatiefolie voor op ramen bestaat uit verschillende isolerende laagjes met metaaldeeltjes, waardoor uw enkel glas de isolatiewaarde krijgt van dubbel glas.
Enkel glas isoleren l raamfolie tegen kou l nadelen en meer 2020.
Glasfolie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt.: Zon-isolatie, dus bescherming tegen de zon. Decoratie, tegen inkijk of juist aandacht trekken met tekst en logo voor bijvoorbeeld een winkel. Raamisolatie is bij zon beetje iedere bouwmarkt te koop. Bovendien zou je het ook online kunnen kopen. Let wel op dat je jezelf goed inleest voordat je het op internet gaat bestellen. Isolatie raamfolie vereist kennis en de wil om secuur te werken. Enkel glas isoleren nadelen. Helaas zijn er ook nadelen aan de folie.: Isoleert minder goed dan modern dubbel glas. Bubbels onder de folie moeten zorgvuldig weggewerkt worden met naald en doek. Nadelen isolerende raamfolie. Samengevat isoleert de folie dus minder goed dan dubbel glas en kost het plaatsen veel tijd en moeite. Het wegwerken van bubbels is een precies werkje dat veel geduld vergt. Neem er goed de tijd voor. Het ziet er vaak eenvoudiger uit dan het in de praktijk is.
Isolerende raamfolie: besparing en tips Milieu Centraal.
Kozijnfolie of plakfolie? Folie kiezen: alle voordelen en nadelen. Zonwerende raamfolie: verhoogt juist de stookkosten. Hoeveel bespaar je met folie, gordijnen of isolerend glas? Technische dingen: warmtedoorlating en zontoetreding. Kozijnfolie of plakfolie? Er zijn 2 soorten raamfolie.: Folie die je voor de ruit spant en met de randen vastplakt op het kozijn. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraam: je creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie. Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. Deze folie heeft een reflecterende laag die de warmte naar binnen terugkaatst. Allebei de folies breng je aan de binnenkant van het raam aan. Kozijnfolie: goedkoop voor enkele winters. Kozijnfolie is de makkelijkste isolerende folie voor het venster.
Isolerende folie Gebouw raamfolie zonwerende folie en warmtewerende folie.
Een Isolerende raamfolie ook wel low-E folie genoemd op een raam plaatsen is veel gemakkelijker dan het raam te vervangen voor nieuw isolerend glas. Het aanbrengen van een low-E folie duurt slechts een fractie van de tijd die nodig is om het bestaande raam te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Een folie aanbrengen veroorzaakt ook veel minder overlast voor de bewoners van het gebouw. Wanneer Isolerende raamfolie toepassen. Bij oudere gebouwen of monumentale panden die voorzien zijn van enkelglas of helder dubbelglas heeft u profijt bij een isolerende raamfolie. Zo kan u de Isolatie waarde ook wel K waarde genoemd verbeteren. Wanneer u HR of HR glas heeft dan is het niet aantrekkelijk om een isolerende folie te gebruiken, uw glas heeft dan al een goede isolatiewaarde K waarde. Isoleren en warmte reflecteren.
Raamisolatie Nozon.
Maar er is meer! De isolerende raamfolie filtert ook ruim 99% van de schadelijke UV straling uit het zonlicht, verkleuring van uw meubels en kleding is vanaf nu verleden tijd! Ander voordeel is, dat irritante schitteringen en invallend licht op TV-schermen en monitoren wordt geminimaliseerd. Nozon raamisolatie draagt bij aan de ideale werkplek of leefomgeving! Als ondernemer kunt u gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek EIA. Deze organisatie investeert in energiebesparende technieken of duurzame energie. Start vandaag nog met besparen en voorkom een hoge energierekening, dus neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Nozon is partner/dealer van de volgende topmerken. Madico excellent dealer architectural. 3M premium dealer. ESWF exclusief dealer Nederland. 3M premium dealer. Kijk wat Nozon met 3M voor u kan betekenen. 10 redenen om te kiezen voor Penjerex raamfolie van Nozon.: Reduceert energieverlies door het glas met 40%.
Raam isolatie Green Profit.
De investering voor het isoleren van de beglazing is met isolerende raam folie van Green-Profit beduidend lager, en de terugverdientijd is aanzienlijk korter dan andere oplossingen. Als ondernemer kunt u gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek EIA. Start vandaag nog met besparen en voorkom een hoge energierekening, dus neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies op maat. 10 redenen om te kiezen voor isolerende raamfolie van Green-Profit. Reduceert energie verlies door het glas met 40%. Houdt 99% van de UV straling buiten. Behoudt 94% van de stralende warmte binnen tijdens de winterperiode. Kan de binnentemperatuur met 5 graden C verminderen in de zomer. Vermindert schittering en reflectie op uw ramen.
Nudge Geen dubbel glas? Gebruik vensterisolatiefolie!
Heb je geen dubbel glas in huis en wil je toch graag meer comfort en een lagere energierekening? Er is een simpele en erg goedkope oplossing: speciale vensterisolatiefolie. 22 oktober 2012. Voor een paar euro verminder je het warmteverlies via je ramen al gauw met enkele tientallen procenten. En een ander groot voordeel: je bent ook van die kletsnatte ramen vol condens verlost. In Duitsland en België is het al langer op de markt, maar nu is het via internet en soms in winkels ook in Nederland verkrijgbaar. Zelf heb ik het twee jaar geleden in Duitsland gekocht en ik heb er prima ervaringen mee. Aanbrengen is simpel. Je brengt het meegeleverde onzichtbare dubbelzijdige kleefband aan rond het kozijn, je knipt het folie ruim op maat en plakt het er tegenaan.

Contacteer ons